Norbergstrappan AB söker betongarbetare

Till vår fabrik i Norberg söker vi:

Armerare och gjutare
Vi söker armerare och gjutare med industrivana. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av liknande arbete såsom betongarbete, armering och ritningsläsning, kan du dessutom svetsa är det ett plus. Du är ansvarstagande, noggrann och har lätt för att samarbeta.

Formbyggare/Svetsare
Vi söker också formbyggare med god erfarenhet av att svetsa. Du ska kunna läsa och förstå ritningar obehindrat. Du är ansvarstagande, noggrann och ska kunna arbeta självständigt.

Skriv i din ansökan vilka arbeten och arbetsuppgifter du har haft och berätta gärna lite om dig själv. Ange också i din ansökan vilka eventuella svetsutbildningar du har samt om du har någon erfarenhet av ritningsläsning.

Tjänsterna är på heltid och tillträde önskas snarast möjligt. Månadslön tillämpas. För frågor kring tjänsterna kontakta fabrikschef Lasse Svensson tel: 0223-661408

Skicka ansökan via mail till: eva.gustavsson@norbergstrappan.se senast 30 nov 2016. Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.